Επικοινωνία

THE WELLBEING CAFE

Το The welbeing café ξεκίνησε με το σκεπτικό ότι «είμαστε ό,τι τρώμε… φροντίζουμε το σώμα μας και τότε το ίδιο μας το σώμα, μας ευγνωμονεί για μια ζωή.

Με αφοσίωση στον υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά και στην απόλαυση ξεχωριστών γεύσεων, με άψογο επαγγελματισμό, αγάπη και μεράκι για τη δουλειά μας, τον καλό καφέ αλλά και το καλό φαγητό, στήθηκε το The wellbeing café by Kjubo Motion Arena.

Στόχος μας πάντα η ικανοποίηση των πελατών μας και η κατά δυνατόν πληρέστερη εξυπηρέτησή σας, σε ό,τι αφορά στην ποιότητα των πρώτων υλών, την επεξεργασία τους, την παρασκευή των προϊόντων, τις συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας στους χώρους του καταστήματος και την ταχεία εξυπηρέτησή σας.

Όλα τα υλικά μας είναι αγνά, φρέσκα και προσεγμένα και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για την κατανάλωσή τους.

Φωτογραφίες

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Με το Kjubo δημιουργήσαμε ένα νέο χώρο άθλησης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τον εξοπλισμό ενός σύγχρονου γυμναστηρίου, αλλά με τη λογική της προσωπικής επαφής ενός personal studio.
Ο γυμναζόμενος αισθάνεται μοναδικός, γιατί αντιμετωπίζεται μοναδικά.
Το προσωπικό μας στοίχημα είναι να προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση γυμναστικής υψηλής ποιότητας μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα, σύγχρονες μεθόδους προπόνησης και αθλητικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με ευέλικτες συνδρομές και ξεκάθαρες χρεώσεις χωρίς δεσμευτικό χαρακτήρα.
Oι άνθρωποι του Kjubo έχουν τα μάτια τους ανοιχτά στις εξελίξεις και αφουγκράζονται τα θέλω και τις ανάγκες των ανθρώπων που θέλουν όχι απλά να γυμναστούν..