Επικοινωνία

TESTIMONIALS

Ή μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς είναι οι γνώμες σας που μας δίνουν extra κίνητρο να γινόμαστε καλύτεροι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς.

test

Μαθήματα parkour για παιδιά και μεγάλους. Καλαίσθητος, καθαρός χώρος, με όμορφη και αρκετά μεγάλη πίστα. Τα παιδιά κρέμονται, πηδάνε εμπόδια, κάνουν τούμπες, κάνουν αναρρίχηση, κλπ. Τα μαθήματα διαρκούν μια ώρα και τα γκρουπ είναι ανάλογα την ηλικία. Για παράδειγμα παιδιά 6-8 ετών. Δύο δάσκαλοι τους δίνουν οδηγίες, ενώ έχει και ψύκτη για όταν διψασουν. Φοράνε ρούχα άνετα, για γυμναστική και αθλητικά παπούτσια. Οι γονείς κάθονται στην καφετέρια, λίγο μακρύτερα και παρακολουθούν τα παιδιά μέσω κάμερας σε μεγάλη οθόνη τηλεόρασης. Πολύ ωραίοι χυμοί στην καφετέρια, ευγενικό προσωπικό, καθαρές τουαλέτες, WiFi, πάρκινγκ, κλπ. Το δοκιμαστικό μάθημα της μισής ώρας είναι δωρεάν, αλλά τον αφήσαμε μια ώρα μέσα και πληρώσαμε 10 ευρώ. Έχει και πακέτα επισκέψεων που σου έρχονται πιο φτηνά από το να πληρώνεις κάθε φορά. Σημειώστε πως την ώρα που κάνουν τα παιδιά μάθημα μπορούν να κάνουν και οι γονείς γυμναστική σε άλλη αίθουσα που έχει ποδήλατα, TRX, κα. Ο μικρός ενθουσιάστηκε. Θα ξαναπάμε σίγουρα! Πολύ καλός χώρος και για παιδικά πάρτι.
Kostas G.

Καλός χώρος, πρωτότυπες παροχές, ίσως λίγο ακριβό. Μπορείς να γυμνάζεσαι παράλληλα με το παιδί σου ή να πιεις καφέ. Δυνατότητα παιδικών πάρτυ.
George L.

Ιδανικό για παιδιά, ευχάριστη παραμονή για τους γονείς. Έχει πολλά ηλικιακά τμήματα για παιδιά και ευγενικούς και προσεκτικούς εκπαιδευτές. Ότι πρέπει για να γνωρίσει το παιδί σας το άθλημα του parkour.
Fotis S.

 

Κάτι διαφορετικό για μικρούς και μεγάλους!!!Οι γυμναστές έχουν τον τρόπο τους με τα παιδιά!!! εντυπωσιαστηκα!!
Aristea F.

Υπέροχος χώρος για παιδιά. Υγιεινά σνακ και φοβερά πάρτι. Λίγο τσιμπημένος, άλλα το αξίζει.
Dionysis G.

Πολύ ωραίος χώρος και σε πρώτη ανάγνωση όλοι πολύ επαγγελματίες. Πολλές επιλογές και για παιδιά.
Alexis P.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚOΣ ΧΩΡΟΣ.
Συνδυασμός γυμναστικής και διασκέδασης για τα παιδιά και όμορφα διαμορφωμένος χώρος για εμάς.. το συστήνω ανεπιφύλακτα !!
Ανδρέας Τ.

Επιτέλους βρήκαμε κάτι που να αρέσει στο παιδί μου.
Olga S.

Όμορφο και προσεγμένο μέρος με έμπειρο και φιλικό προσωπικό
Maria P.

Ωραία εκτόνωση για τα παιδιά. Λίγο ακριβό, αλλά κάπως έτσι πια είναι όλα τα επαγγελματικά παιδικά venues.
Costas V.

Καθαρός χώρος, φιλικοί άνθρωποι και το βασικό: αξιόλογος χώρος δραστηριότητας!!!!
ΚΩΣΤΑΣ Π.

Πρωτότυπο και πολύ ενδιαφέρον!
Δε βαριέσαι κι αν θες μπορείς να γυμνάζεσαι (σε διαφορετικό χώρο), την ίδια ώρα με τα παιδιά σου, ή να πιεις καφέ με… φίλους!!!! Super!!
Ligeri C.

Τα πιτσιρίκια το έχουν λατρέψει.
Mixos N.

Εκπληκτικό μέρος για παιδιά.
Νίκος Ρ.