Επικοινωνία

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Σχετικές ερωτήσεις-απαντήσεις για το Kjubo Motion Arena

TO kjubo είναι ένα γυμναστήριο για όλη την οικογένεια. Δέχεται από παιδάκια ενός έτους μέχρι και ενήλικες κάθε ηλικίας!
Βρίσκεται Καλυφτάκη 74 Κηφισιά.
Το Γυμναστήριο είναι ανοιχτό από τις 8:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ
Η συνδρομή για τους ενήλικες είναι 50€ το μήνα με απεριόριστες επισκέψεις. Η συνδρομή για τα παιδιά είναι 10€ το μάθημα, αλλά υπάρχουν πακέτα που μειώνουν την επίσκεψη έως και 6€.
Για τους ενήλικες υπάρχουν 2 μέρες δοκιμαστική. Για τα παιδιά δεν υπάρχει..
Γυμναστική ενηλίκων με ομαδικά προγράμματα και personal training, Λιπομέτρηση, διατροφή με διατροφολόγο, γυμναστική για παιδιά και εκμάθηση παρκούρ για όλες τις ηλικίες. Καφέ, φαγητό, σνακς και αναλαμβάνουμε πάρτι για μικρούς και μεγάλους!
Στα μαθήματα των παιδιών δεν χρειάζεται γιατί ο χώρος είναι πολύ μεγάλος και υπάρχουν πάντα τουλάχιστον 2 προπονητές. Στους ενήλικες επειδή η προπόνηση είναι σε μικρά γκρουπ είναι απαραίτητο να κλείσεις ραντεβού.
Βεβαίωση γιατρού και καλή διάθεση!
Στο kjubo κάνουμε λιπομετρήσεις και τεστ φυσικής κατάστασης που μπορούν να σου αποδείξουν πόσο βελτίωση μπορείς να έχεις.
Πρόγραμμα που συνδυάζει παιδαγωγικά παιχνίδια και πίστα μάχης με cubes, που μόνο στο Kjubo μπορείς να βρεις!
Η δυόμιση με τρεις ώρες είναι το καλύτερο χρονικό διάστημα που δεν πρέπει να έχεις φάει πριν κάνεις γυμναστική. Λιγότερη ώρα μόνο αν έχεις φάει ένα πολύ ελαφρύ σνακ. Πχ μισή μπανάνα 1 ώρα πριν.
Όχι! 3 φορές την εβδομάδα είναι η ιδανική συχνότητα για να δεις βελτίωση στο σώμα σου άμεσα!
Δεν υπάρχει καλύτερη μορφή άσκησης. Η καλύτερη μορφή άσκησης είναι αυτή που έχει ανάγκη το σώμα κάθε ασκούμενου ξεχωριστά.

MENOY

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Με το Kjubo δημιουργήσαμε ένα νέο χώρο άθλησης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τον εξοπλισμό ενός σύγχρονου γυμναστηρίου, αλλά με τη λογική της προσωπικής επαφής ενός personal studio.
Ο γυμναζόμενος αισθάνεται μοναδικός, γιατί αντιμετωπίζεται μοναδικά.
Το προσωπικό μας στοίχημα είναι να προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση γυμναστικής υψηλής ποιότητας μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα, σύγχρονες μεθόδους προπόνησης και αθλητικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με ευέλικτες συνδρομές και ξεκάθαρες χρεώσεις χωρίς δεσμευτικό χαρακτήρα.
Oι άνθρωποι του Kjubo έχουν τα μάτια τους ανοιχτά στις εξελίξεις και αφουγκράζονται τα θέλω και τις ανάγκες των ανθρώπων που θέλουν όχι απλά να γυμναστούν..