Επικοινωνία

KJU:BO ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Το Kjubo προέκυψε περισσότερο ως ανάγκη, ως εξέλιξη, ως δημιουργία.

Το Kju:bo προέκυψε περισσότερο ως ανάγκη, ως εξέλιξη, ως δημιουργία. Με το Kju:bo δημιουργήσαμε ένα νέο χώρο οικογενειακής συγκέντρωσης. Είμαστε περήφανοι για τις εγκαταστάσεις που διαθέτουμε για παιδιά και ενήλικες , με μια ολοκαίνουργια εξωτερική παιδική περιοχή που προστέθηκε πρόσφατα στο κλαμπ, δίνοντας στα παιδιά περισσότερο χώρο για να μάθουν, να παίξουν και να κοινωνικοποιηθούν. Προσφέρουμε  μια σειρά από δραστηριότητες και επιλογές για παιδιά από 3 έως 99 ετών, Και μετά, το ευρύχωρο The Wellbeing Café είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε ένα γεύμα ή ένα ποτό μαζί με τους φίλους και την οικογένεια σας

Η διαφορετικότητα του Kjubo και η επιτυχία του είναι συνυφασμένη με τη φιλοσοφία του: το Kjubo είναι ανθρωποκεντρικό. Ο πελάτης-άθε ηλικίας- αισθάνεται μοναδικός, γιατί αντιμετωπίζεται μοναδικά. Το προσωπικό μας στοίχημα είναι να προσφέρουμε:

  • μία ολοκληρωμένη πρόταση γυμναστικής υψηλής ποιότητας μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα, σύγχρονες μεθόδους προπόνησης και αθλητικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με ευέλικτες συνδρομές και ξεκάθαρες χρεώσεις χωρίς δεσμευτικό χαρακτήρα.
  • Ένα χώρο οικογενειακής και φιλικής συγκέντρωσης, με προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε λογικές τιμές, και το προσωπικό απλά υπέροχο.

Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι του Kjubo έχουν τα μάτια τους ανοιχτά στις εξελίξεις και αφουγκράζονται τα θέλω και τις ανάγκες των ανθρώπων που θέλουν όχι απλά να γυμναστούν..

Φωτογραφίες

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Με το Kjubo δημιουργήσαμε ένα νέο χώρο άθλησης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τον εξοπλισμό ενός σύγχρονου γυμναστηρίου, αλλά με τη λογική της προσωπικής επαφής ενός personal studio.
Ο γυμναζόμενος αισθάνεται μοναδικός, γιατί αντιμετωπίζεται μοναδικά.
Το προσωπικό μας στοίχημα είναι να προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση γυμναστικής υψηλής ποιότητας μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα, σύγχρονες μεθόδους προπόνησης και αθλητικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με ευέλικτες συνδρομές και ξεκάθαρες χρεώσεις χωρίς δεσμευτικό χαρακτήρα.
Oι άνθρωποι του Kjubo έχουν τα μάτια τους ανοιχτά στις εξελίξεις και αφουγκράζονται τα θέλω και τις ανάγκες των ανθρώπων που θέλουν όχι απλά να γυμναστούν..