Επικοινωνία

KJUBO MOTION FOR KIDS

Με το kju:bo motion τα παιδιά διεγείρουν την σκέψη τους και ενδυναμώνουν την συγκέντρωση τους όπου άθληση και παιχνίδι γίνεται ένας ακλόνητος συνδυασμός

Το parkour είναι η Τέχνη της κίνησης. Είναι μια μη ανταγωνιστική, σωματική και πνευματική τέχνη, με στόχο την ταχύτατη και βέλτιστη μετακίνηση  σε οποιαδήποτε χώρο, φυσικό ή τεχνητό, χρησιμοποιώντας μόνο τις ανθρώπινες σωματικές ικανότητες.

Ο εξοπλισμός μας είναι μοναδικός σε όλη την Ελλάδα. Τα cubes που αποτελούν την πίστα parkour είναι σε σε διάφορα ύψη και σχήματα και έτσι θέτουν τα παιδιά σε διαφορετικές προκλήσεις για να δοκιμάσουν τις κινητικές τους ικανότητες και ταυτόχρονα παρέχουν μια συναρπαστική και διαφοροποιημένη εμπειρία άσκησης. Προσαρμόζονται σε κάθε ηλικία, για αυτό και τα προγράμματα μας ξεκινούν από την ηλικία των 5 ετών. Τα διαφορετικού μήκους και ύψους στρώματα κάνουν την άσκηση διασκεδαστική αλλά και ασφαλή ταυτόχρονα.

Οι έμπειροι προπονητές μας, πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ και παιδαγωγοί είναι δίπλα στο παιδί σας, για να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές του, παρέχοντας ταυτόχρονα διασκεδαστικές αλλά και προκλητικές εμπειρίες.

Τα οφέλη του parkour

1.Ανάπτυξη κινητικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων
2.Διεγείρει την σκέψη
3.Ενδυναμώνει την συγκέντρωση
4.Βοηθά στη λήψη αποφάσεων
5.Αναπτύσσει τη δημιουργικότητα
6.Ενισχύει την αυτοπεποίθηση
7.Γυμνάζει όλα τα ήδη φυσικής κατάστασης (ισορροπία, δύναμη, ταχύτητα, καρδιοαναπνευστική, αντοχή, ευκαμψία)
8.Δυναμώνει τον πυρήνα του σώματος

Φωτογραφίες

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Με το Kjubo δημιουργήσαμε ένα νέο χώρο άθλησης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τον εξοπλισμό ενός σύγχρονου γυμναστηρίου, αλλά με τη λογική της προσωπικής επαφής ενός personal studio.
Ο γυμναζόμενος αισθάνεται μοναδικός, γιατί αντιμετωπίζεται μοναδικά.
Το προσωπικό μας στοίχημα είναι να προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση γυμναστικής υψηλής ποιότητας μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα, σύγχρονες μεθόδους προπόνησης και αθλητικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με ευέλικτες συνδρομές και ξεκάθαρες χρεώσεις χωρίς δεσμευτικό χαρακτήρα.
Oι άνθρωποι του Kjubo έχουν τα μάτια τους ανοιχτά στις εξελίξεις και αφουγκράζονται τα θέλω και τις ανάγκες των ανθρώπων που θέλουν όχι απλά να γυμναστούν..