Επικοινωνία

KJUBO ADULTS

H φιλοσοφία του Κjubo στηρίζεται στην σύγχρονη προπονητική.

video
play-sharp-fill

H φιλοσοφία του Κjubo στηρίζεται στην σύγχρονη προπονητική. Οι βασικές τεχνικές και προπονητικές γνώσεις, που διαθέτουν οι προπονητές του Kjubo, θεωρούνται απαραίτητες για την προπόνηση, τον συντονισμό, και την καθοδήγηση των αθλούμενων. Ο κάθε προπονητής κατέχει τις  ανάλογες γνώσεις τέτοιες, που τον βοηθούν στην κατάρτιση ενός τεκμηριωμένου προγράμματος, για αποτελεσματική συνεργασία και βελτίωση.

Στο χώρο του Kjubo έχουμε δημιουργήσει έναν λειτουργικό χώρο προπόνησης με πάνω από 500 επιλογές προπόνησης σε οποιαδήποτε ελεύθερη επιφάνεια τοίχου από μήκος 1 μέτρου. Διάφορες προσαρμογές καθιστούν δυνατή, χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα προσθηκών μας, την κάλυψη των διαφορετικών απαιτήσεων των εκπαιδευομένων με λίγα απλά βήματα.

Τα οφέλη του προπονητικού σχεδιασμού του Kjubo είναι πολλά μερικά εκ των οποίων είναι: η βελτίωση του καρδιαγγειακού μας συστήματος, η απώλεια λίπους, ο αυξημένος μεταβολισμός έως και 48 ώρες μετά την προπόνηση μας, η μυϊκή ενδυνάμωση, η ευκολία στην εκτέλεση της μιας και μπορεί να γίνει οπουδήποτε ακόμα και χωρίς εξοπλισμό και με της κατάλληλες οδηγίες μπορεί να εκτελεστεί από τον καθένα σε οποιοδήποτε επίπεδο φυσικής κατάστασης και αν βρίσκεται.

Φωτογραφίες

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Με το Kjubo δημιουργήσαμε ένα νέο χώρο άθλησης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τον εξοπλισμό ενός σύγχρονου γυμναστηρίου, αλλά με τη λογική της προσωπικής επαφής ενός personal studio.
Ο γυμναζόμενος αισθάνεται μοναδικός, γιατί αντιμετωπίζεται μοναδικά.
Το προσωπικό μας στοίχημα είναι να προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση γυμναστικής υψηλής ποιότητας μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα, σύγχρονες μεθόδους προπόνησης και αθλητικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με ευέλικτες συνδρομές και ξεκάθαρες χρεώσεις χωρίς δεσμευτικό χαρακτήρα.
Oι άνθρωποι του Kjubo έχουν τα μάτια τους ανοιχτά στις εξελίξεις και αφουγκράζονται τα θέλω και τις ανάγκες των ανθρώπων που θέλουν όχι απλά να γυμναστούν..